Hogyan vásároljunk klímát

Még mielőtt belemerülnék a részletekbe, megjegyzem, hogy a klímavásárlás előtt fontos a szakember véleménye, ezért mindig kérje ki tanácsát és ha teheti bízza rá a klímaberendezés megvásárlását is. Mi is így teszünk.

A klímaberendezések esetében nem csak vásárláskor kell a minőségre hangsúlyt fektetni, hanem a megfelelő és szakszerű karbantartásra is szükséges odafigyelni, arra időt és pénzt szánni.

A klíma helytelen használata átmeneti, de akár tartós egészségkárosodáshoz is vezethet.

Az otthon, munkahelyen és az autóban használt klímát is évente egyszer vegyszerrel fertőtleníteni kell, hogy meggátoljuk a baktériumok elszaporodását. Fontos a berendezés szűrőjét, csepptálcáját is rendszeresen tisztítani, cserélni. Bízzuk hozzáértő szakemberre ezt a műveletet!

Problémák, betegségek, melyeket a klíma okozhat:

Tartós használat esetén számolnunk kell a szem, a torok és az orrnyálkahártya kiszáradásával, de előfordulhat fejfájás és szédülés is. Ezek ellen bőséges folyadékbevitellel, hidratáló krémek és műkönny használatával védekezhetünk. Mivel a klíma nem cseréli, csak hűti az adott helységben lévő levegőt, nem árt bizonyos időközönként átszellőztetni a szobát és pótolni az elhasznált, de kulcsfontosságú oxigént.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .