Üdvözlöm oldalamon!

Juhász Norbert vagyok, klímaszereléssel, karbantartással és beüzemeléssel foglalkozom Jászberényben és a város környékén.

Mára rengeteg típusú klímaberendezés áll a megrendelő rendelkezésére, annak optimális használat nagyban függ a fűteni, illetve hűteni kívánt lakótért nagyságától ezért gondolom úgy, hogy a személyes felmérés segít meghatározni a klíma optimális helyzetét és típusát, továbbá a helyszínen kérdéseire érdemlegesebb válaszokkal tudok reagálni.

A megbeszélt és kiválasztott klímaberendezés beszerzésében természetesen segítséget nyújtok, így Önnek csak az lesz a dolga, hogy a nyári forróságban és a téli hidegebb időkben élvezze a felszerelt klíma hatását.

Keressen minket bátran az ingyenes felmérésért, tanácsadásért és árajánlatért, vagy kattintson az ajánlatkérő oldalra, ahol néhány kérdésre kapott válasz már sokat segíthet nekünk és Önnek is a megfelelő termék kiválasztásában.

Természetesen telefonon is adok felvilágosítást de nem biztos, hogy azonnal felveszem a telefont, hiszen éppen lehet, hogy egy kedves megrendelőnél végzem azt a munkát, amit remélhetőleg Önnél is elvégzek.

Telefonszámom erről az oldalról is azonnal hívható, ha rákattint az ikonra