Posted on Hozzászólás most!

Akció

KLÍMA TELEPÍTÉSI AKCIÓ!

  • CSAK MOST AKCIÓS alapszerelés 3 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával: 70.000.- Ft

Szerelési munkáinkra “Élettartam garanciát” adunk! (A klíma működési élettartamának ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek!)

Az akciós ajánlat a 2020. augusztus 31. napjáig kért klímatelepítésekre vonatkozik!

Akciós ajánlatunk azokra a klíma beszerelésekre vonatkozik, melyeknél:

  • A kültéri klíma egység szerelési magassága nem haladja meg a 4 m-t (Az akciós díj nem vonatkozik extrém helyekre történő telepítési megoldásokra, pl.: kültéri egység tetőre, alpintechnikával szerelhető helyekre és hűtőközeg rátöltést igénylő távolságok esetében.)
  • A kiépítendő csőszakasz nem éri el a 3m hosszt. Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban.
  • Akciós telepítési díjunk 2.0 kW, 2.5 kW és 3.5 kW teljesítményű klímakészülékekre érvényes.731

Amennyi­ben a bel- és a kül­té­ri egy­ség tá­vol­sá­ga több mint 3 mé­ter, il­let­ve, ha spe­ci­á­lis mű­sza­ki meg­ol­dá­so­kat szük­sé­ges al­kal­maz­ni, az aláb­bi költ­sé­ge­ket szá­mol­juk fel:

  • 3 méternél hosszabb csőszakasz (kábelcsatornás takarással) bruttó 7000 Ft/fm
  • További faláttörések bruttó 5 000 Ft/db
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .